Werkzaamheden

U kunt bij mij terecht voor alle soorten tegelwerk. Of het nu gaat om het traditioneel tegelwerk of het betegelen met moderne materialen(lijmwerk).

Traditioneel tegelwerk

Bij het traditioneel tegelwerk wordt het tegelwerk in één keer aangebracht op de ruwe ondergrond (beton of metselwerk), van de wanden en vloer (evt. in combinatie met vloerverwarming). Speciewerk op wanden en vloeren (dat door velen in deze tijd als een kunst word gezien) is voor mij geen probleem. Het grote voordeel hiervan is dat u kosten uitspaart omdat de ruwe ondergrond niet eerst bewerkt hoeft te worden. Het nadeel is dat dit maar tot een bepaald formaat tegel uitgevoerd kan worden.

Lijmwerk

Het zogenaamde lijmwerk wordt door velen gezien als een “doe het zelf klusje”. Maar ook hier komt veel handigheid en vakkennis bij kijken. Dit werk is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialisatie, vanwege de steeds groter wordende tegels. Mede hierdoor zijn er producten op de markt gekomen waar men de tegels mee kan verwerken om een verhoogde kwaliteit af te leveren.

Vrijblijvend advies

Mocht u interesse hebben dan kom ik voorafgaand, vrijblijvend bij u langs waarbij u uw wensen kenbaar kunt maken en ik u van een passend advies kan voorzien.
Voor de keuze van een passende tegels kunt u eventueel via mij terecht in enkele showrooms in de regio waarmee ik samenwerk. Hierna ontvangt u een sluitende offerte waar u een duidelijk beeld van de kosten hebt.

Meer dan alleen tegelwerk

Speciaal voor particulieren werk ik samen met onder andere een sloper, loodgieter, elektricien en stukadoor. Zo kunnen we samen uw badkamer, toilet, tegelvloer met vloerverwarming etc. realiseren. Het voordeel voor u is een goed samenwerkende club vakmannen die zijn afspraken na komen en het werk zal vloeiend achter elkaar verlopen.

Op zoek naar een échte vakman voor uw tegelproject?

Bespreek dan geheel vrijblijvend uw ideeën en wensen
Neem contact op

Op zoek naar een échte vakman voor uw tegelproject?

Bespreek dan geheel vrijblijvend uw ideeën en wensen